Μήνας… επιδομάτων ο Δεκέμβριος: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν όλες οι παροχές – βοηθήματα (βίντεο)

Ο Δεκέμβρης όπως όλα δείχνουν θα είναι μήνας που θα «βρέξει» λεφτά, καθώς θα καταβληθούν τα έκτακτα επιδόματα, η αποζημίωση σε όσους βρίσκονται σε αναστολή και το Δώρο Χριστουγέννων.

Η ειδική αποζημίωση Δεκεμβρίου «κλείδωσε» για όσους θα είναι σε αναστολή από 1/12 – 7/12 και θα υπολογιστεί με βάση τα 534 ευρώ, δηλαδή 17,80 ευρώ ανά ημέρα.

Οι αιτήσεις για την ειδική αποζημίωση Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει από την Τρίτη 08/12, με τις δηλώσεις να γίνονται στην «ΕΡΓΑΝΗ».

Επιδόματα και έκτακτες ενισχύσεις τον Δεκέμβριο

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η καταβολή των 400 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους, ενώ μέχρι την Παρασκευή 4/12 θα δοθεί και η έκτακτη ενίσχυση σε 3.170 συνταξιούχους.

Έως 7/12 πρέπει να γίνουν οι αιτήσεις για τις αναστολές Νοεμβρίου εργαζομένων σε πληττόμενες επιχειρήσεις, με τα χρήματα να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από 11/12.

Την ίδια ημέρα, στις 7/12, θα ξεκινήσει η προπληρωμή επιδομάτων και δώρου Χριστουγέννων από ΟΑΕΔ.

Εντός του Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το ποσό από τη δίμηνη παράταση του επιδόματος ανεργίας, ενώ θα δοθεί και η έκτακτη ενίσχυση των 400 ευρώ σε οικονομολόγους, δικηγόρους, μηχανικούς.

Επιπλέον, εντός Δεκεμβρίου, ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, που προβλέπεται να καταβληθούν 80 – 700 ευρώ προκαταβολικά έως 31/12, ενώ μέχρι τις 21/12 θα πρέπει να έχει γίνει και η καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων.

Στις 30/12 θα γίνει η πληρωμή του διπλού ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest