«Σπάει» τη σιωπή ο ένας για το χαμό του Αλεξ: «Eτσι τον σκοτώσαμε» – Κάποιοι ξέρουν που βρίσκεται

Oκτώ χρόνια μετά την εξαφάνιση του 13χρονου -τότε- Αλεξ στη Βέροια, ένα από τα πέντε παιδιά που καταδικάστηκαν για τον άδικο χαμό του «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεαφανίδου, ο 22χρονος πλέον Αλέξανδρος, αναφερόμενος στο μοιραίο εκείνο βράδυ είπε τα εξής: «Ημασταν στην πλατεία. Περνούσε, τον βρίσαμε, μας έβρισε. «Τι κοιτάς ρε γυαλαμπούκα;» του είπαμε. «Σταματήστε ρε….» μας απάντησε. Αρχίσαμε να τον κυνηγάμε. Φτάσαμε στο δημαρχείο. Τον σπρώξαμε. Μετά έπεσε από τα σκαλιά. Την τρικλοποδιά έβαλε ο Ελληνας. Μετά άκουσε ένας ότι δεν χτυπάει η καρδιά του. Είναι νεκρός, μας είπε. Σκουπίσαμε τα αίματα και τον βάλαμε σε ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο. Την επόμενη μέρα πήγαμε στο σπίτι, είδαμε ότι δεν ζει και την τρίτη μέρα τον πήγαμε στο ποτάμι» είπε. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος υποστήριξε πως ο παππούς και ο μεγάλος αδερφός των δύο Ελληνόπουλων, που ήταν εκείνο το βράδυ παρόντες, γνωρίζουν που βρίσκεται το άψυχο σώμα του Άλεξ.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος αναφερόμενος στο πώς κύλησε η ζωή του μετά το χαμό του Αλεξ,  είπε ότι δεν κατάφερε να βγάλει το Γυμνάσιο, καθώς τα παιδιά στο σχολείο τον αναγνώρισαν και τον κορόιδευαν. «Δεν μου μιλάγανε, δεν έκανα παρέα με κανέναν. Είσαι φονιάς μου έλεγαν…» υποστήριξε, μεταξύ άλλων. Άφησε το σχολείο και δούλεψε κάποια χρόνια στην οικοδομή με τον μπαμπά του, αλλά σήμερα είναι άνεργος.

πηγή: iefimerida.gr

Pin It on Pinterest