Αύριο ο Μίκυ Μάους και η παρέα του έρχονται στη Ρόδο με κρουαζιερόπλοιο !

Η Ρόδος θα υποδεχθεί σε μια τελετή τον Μίκυ με την παρέα του στο Κρουαζιερόπλοιο αύριο Τρίτη 1 Ιουνίου  στις 11.00 το πρωί με την μπάντα του Δήμου, παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα.

Ο Μίκυ Μάους, αλλά και οι 3.500 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic, θα κάνουν από τον Ιούλιο βόλτα στα ελληνικά νησιά, καθώς φέτος το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικανικής «Disney Cruise Line», θυγατρική της «The Walt Disney Company», συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα.

Η απόφαση της «Disney Cruise Line» να εντάξει και ελληνικούς προορισμούς στα ταξιδιωτικά πακέτα στη Μεσόγειο συμπίπτει αφενός με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για αύξηση του αριθμού επιβατών κρουαζιέρας και αφετέρου με την ανάγκη τόνωσης της τουριστικής κίνησης και ενίσχυσης των εσόδων.

Η μεγάλη δύναμη της «Disney Cruise Line» βρίσκεται φυσικά στις νεαρές ηλικίες, καθώς υπολογίζεται πως τα πλοία της υποδέχονται και τη θερινή σεζόν τουλάχιστον 800 με 1.000 παιδιά ανά αναχώρηση. Ωστόσο, οι ενήλικες που τα συνοδεύουν αποτελούν για τα λιμάνια-σταθμούς και τις εκεί τουριστικές επιχειρήσεις μια καλή ευκαιρία για αύξηση του τζίρου τους.

Το μαγικό πλοίο της Disney θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ρόδου τρεις φορές μέσα στον Ιούλιο , την 1η, την 10η και την 19η Ιουλίου.

Pin It on Pinterest