Επίσκεψη Μίκας Ιατρίδη στην Κάλυμνο

Στην Κάλυμνο βρίσκεται η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, ενόψει μίας σειράς επισκέψεων στα νησιά του Νομού.

Η Μίκα Ιατρίδη, παρευρέθηκε εχθές στην ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων και του νέου Δημάρχου Καλύμνου κ. Ιωάννη Γαλουζή, στους οποίους και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο νέο και δύσκολο έργο που ανέλαβαν, ώστε να φέρουν την Κάλυμνο στη θέση που της αξίζει.

Σήμερα, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου, κ. Ιωάννη Σοροκάκη, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Διονύση Παρασκευόπουλο, την Διευθύντρια Διοικητικού, κα. Ευτυχία Μαγριπλή, και τον υπεύθυνο της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου Καλύμνου, κ. Μανώλη Τσικούρη. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, η βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα σοβαρά θέματα του τομέα της Υγείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο νοσοκομείο του νησιού.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου αναφέρθηκαν στην καθυστέρηση των διαδικασιών προκειμένου για την αδειοδότηση του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλύμνου. Η βουλευτής Δωδεκανήσου, προχώρησε άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του γραφείου του αρμόδιου Υπουργού Υγείας, κ. Αθανασά, προκειμένου να επισπευτούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Η βουλευτής θα συνεχίσει τις επαφές της και με άλλους φορείς του νησιού για το επόμενο διήμερο.

Pin It on Pinterest

Share This