Μίκα Ιατρίδη από την Πάτμο: «Η Πάτμος έχει δυνατότητες για την ενίσχυση του ρεύματος θρησκευτικού τουρισμού όλο το χρόνο. Στις 7 Ιουλίου το αίτημα για πολιτική αλλαγή πραγματοποιείται. Ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε την ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα!»

«Το αίτημα για πολιτική αλλαγή, γιγαντώνεται» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη από την Πάτμο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεων της στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής βρέθηκε με τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες της και συζήτησαν για το μέλλον του νησιού και της Δωδεκανήσου γενικότερα. Η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους της Πάτμου για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται για ισχυρή ανάπτυξη. Μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Στις μέρες που απομένουν για τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, το αίτημα των νησιωτών για πολιτική αλλαγή γιγαντώνεται.

Η Ν.Δ. ανταποκρίνεται στο αίτημα αυτό με ένα πρόγραμμα σαφές, κοστολογημένο, ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.

Ανταποκρίνεται, γιατί προβλέπει νέες επενδύσεις και σχέδια ανάπτυξης των υποδομών με έμφαση στο νησιωτικό χώρο.

Ανταποκρίνεται, γιατί προωθεί μια νέα φορολογική πολιτική, με μείωση των φόρων, ειδικά στον τομέα του τουρισμού, που αφορά ειδικά τις τοπικές οικονομίες των νησιών μας.

Ανταποκρίνεται, γιατί στοχεύει στην πραγματική φύλαξη των συνόρων μας και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ανταποκρίνεται, γιατί έχει σχεδιάσει μια σειρά κρίσιμων παρεμβάσεων στη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, τα χωροταξικά και αναπτυξιακά σχέδια, τη δημόσια εκπαίδευση. Για να είναι το κράτος μας στην υπηρεσία των πολιτών.

Το πρόγραμμα μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό, που αποτελεί βασική πλουτοπαραγωγική πηγή για τα νησιά μας. Ειδικά για την Πάτμο, το νησί της Αποκαλύψεως που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς προορισμούς. Σε αυτό το σημείο δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση με τους συμπολίτες μου στην Πάτμο.

Η Πάτμος έχει δυνατότητες για την ενίσχυση του ρεύματος θρησκευτικού τουρισμού όλο το χρόνο. Με σχέδιο, καθημερινή δουλειά και καλή συνεργασία, η Πάτμος μπορεί να κερδίσει ένα πιο σίγουρο μέλλον!

Στις 7 Ιουλίου το αίτημα για πολιτική αλλαγή πραγματοποιείται. Ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε την ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα!»