Αριστείδης Μιαούλης προς Blue Star “Επαναπροσδιορίσετε το πρόγραμμα δρομολογίων σας για Πάτμο”

Αγαπητοί κύριοι της Blue Star Ferries.
Πέραν της οικονομικής και επενδυτικής πολιτικής σας, (με δείκτες ανοδικούς) γνωρίζουμε πως στον κοινό παρανομαστή της φιλοσοφίας σας υπάρχει και η αναπτυξιακή, όπου και εδώ εμείς οι νησιώτες αντιλαμβανόμαστε πως επιδιώκετε. 
Τα ως τώρα δρομολόγιά σας κάλυπταν, στο μέτρο του δυνατού και του…εφικτού, στο πλαίσιο και της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας, τις στοιχειώδεις ανάγκες μας.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτά εδώ τα νησιά από το καλοκαίρι, το οποίο οικονομικά συρρικνώθηκε ασφυκτικά, ζούν και χαράσσουν σχεδόν την ετήσια δική τους οικονομική πορεία, ανάμεσα από υφάλους και σκοπέλους επικίνδυνους. 
Θα ήταν λοιπόν ολέθριο σφάλμα η εταιρεία σας, την οποία αποδεδειγμένα με βάση και τα οικονομικά σας δεδομένα, στηρίζουμε καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, να προβεί στις αλλαγές που ανακοίνωσε από την 1η Ιουλίου 2014, μεταθέτοντας το δρομολόγιο της Παρασκευής την Κυριακή, στερρώντας, αφ΄ενός την δυνατότητα του εν δυνάμει επισκέπτη μας να απολαύσει ένα διήμερο ή τριήμερο στο νησί μας και αφ΄ ετέρου το ίδιο το νησί να ανασάνει και να αφαιρέσει τα σωληνάκια που το καθιστούν ημιθανή από την πολιτική που εφαρμόζει κάθε κυβέρνηση και που πρώτα αυτά πλήττει. 
Καλό λοιπόν θα ήταν να επαναπροσδιορίσετε το πρόγραμμα σας έτσι ώστε να αποδείξετε για άλλη μια φορά πως δεν είμαστε απλώς… αριθμοί εισιτηρίων αλλά άνθρωποι μιας περιοχής που γατζωμένοι στις απειλές του αφανισμού από τον αδυσώπητο ανταγωνισμό επιθυμούμε να μείνουμε με τα παιδιά μας σ΄αυτη τη χώρα και στο συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος που γεννηθήκαμε και αγαπάμε.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Αριστείδης Ε.Μιαούλης Δημοσιογράφος-  στην τοποθεσία Πάτμος.

Pin It on Pinterest