Μια ομιλία που τα είχε όλα – Πολύ κόσμο, μπράβους, διαδήλωση και ηχηρές απουσίες!

Ασφυκτικά γέμισε χθες ο χώρος του θερινού κινηματοθέατρου ΡΟΔΟΝ στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.

Σε μια μεγάλη ομιλία με αρκετό κόσμο ο Αντώνης Καμπουράκης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του για την επόμενη μέρα. Ένα πολυσυλλεκτικό και πολυπληθές ψηφοδέλτιο με κόσμο με διάφορες πολιτικές καταβολές και απόψεις, ένα ψηφοδέλτιο με πολλούς διεκδικητές καρέκλας αλλά και λίγες θέσεις για όλους.

Μια εκδήλωση που τα είχε όλα!

Στην εκδήλωση τα μέτρα ασφαλείας ήταν υψηλά με πληθώρα αστυνομικών αλλά και μπράβων. Μάλιστα εκτός απο την κύρια είσοδο του ΡΟΔΟΝ φυλάσσονταν και οι δυο είσοδοι – έξοδοι που βρίσκονται πίσω απο το κινηματοθέατρο στον χώρο του παρκινγκ.

Απέναντι απο την είσοδο του ΡΟΔΟΝ παράλληλα με την εκδήλωση γινόταν διαδήλωση πολιτών που ζητούσαν να λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονται για παραλείψεις στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ρόδου κρατώντας πανό.

Ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις και τα γιουχαΐσματα όταν ο Δήμαρχος αναφερόταν στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί της Ρόδου.

Αίσθηση προκάλεσαν και κάποιες ηχηρές απουσίες απο την εκδήλωση του Αντώνη Καμπουράκη καθώς ήταν εμφανής η μη παρουσία κάποιων πολιτικών “συμμάχων” που παρόλα αυτά ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την συνεργασία τους.

Ποιον Θεωρείτε Καταλληλότερο Για Δήμαρχο Ρόδου; (6η Έρευνα) – Ψηφίστε !

Διαβάστε επίσης: 10 Χρόνια Rodosreport – 10 χρόνια σταθερά στην κορυφή !

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest