Μία ανάσα μακριά από το 20ο Καρναβάλι Σορωνής

Μία ανάσα μακριά από το 20ο Καρναβάλι Σορωνής που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου και με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Όλες οι ομάδες, οι παρέες, τα σχολεία και οι σύλλογοι είναι πανέτοιμοι να πλημμυρίσουν τη Σορωνή το μεσημέρι της 10ης Μαρτίου!

Στο πλευρό του συλλόγου πολλοί φίλοι και μέλη του, που προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους κάθε χρόνο, τόσο στις κατασκευές και στην οργάνωση του καρναβαλιού, όσο και στη διεξαγωγή του. Αλλά και οι μικροί και μεγάλοι χορηγοί μας που όλοι με τον δικό τους τρόπο στηρίζουν την διοργάνωση.

Σας περιμένουμε όλους στην κορύφωση του Καρναβαλιού την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 14.30, με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής που θα συνοδεύουν οι ρυθμοί του Special Guest Dj Valentino αλλά και ο δικός μας Dj Γιώργος Γιορδαμνής.

Φωνές του καρναβαλιού, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ματθαίος Χατζηγεωργίου που φέτος κλείνει 10 χρόνια στην παρουσίαση του αλλά και η φίλη του συλλόγου, θεατρολόγος, κ. Βίκυ Θεολόγη.

Τον δικό τους τόνο θα χαρίσουν στην καρναβαλική παρέλαση η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου!

Το Καρναβάλι Σορωνής φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του, στο Carnival party που ακολουθεί, στην αυλή του Γυμνασίου Σορωνής, με όλους τους συμμετέχοντες, έκθεση αρμάτων, live μουσική από τους Κώστα Ορφανίδη και Μανώλη Βονάκη, μουσικές επιλογές από τους djs και πολλές χορευτικές εκπλήξεις!

Σημαντική σημείωση, φέτος η παρέλαση θα ξεκινήσει με ανάποδη φορά για να καταλήξουμε όλοι μαζί στο τέλος στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Σορωνής!

Ενώ σημείο συνάντησης καρναβαλιστών το άνοιγμα δίπλα και μπροστά από το κατάστημα Διακολαμπριανός Μιχάλης, λίγο πριν την στροφή για Άγιο Σουλά.

Αν υπάρχουν ακόμα συμμετοχές της “τελευταίας στιγμής” λίγος ακόμα χρόνος έμεινε μέχρι το Σάββατο μεσημέρι, αλλά και για πληροφορίες στα τηλ. 6944291881 και 6974931101.

Θα σας δούμε όλους πια από κοντά την Κυριακή!

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του συλλόγου ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και στο email:ampernalli@gmail.com.