Ο Μενασέ Μιχαήλ-Αλέξανδρος από την Κω στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Ο Μενασέ Μιχαήλ-Αλέξανδρος από την Κω συστρατεύεται στις περιφερειακές εκλογές με τον Γιώργο Χατζημάρκο

«Όντας ανήσυχο πνεύμα, συνειδητοποίησα  ότι η  κρίση που ταλανίζει τη χώρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αποστασιοποίηση και την εξ αποστάσεως κριτική των ανθρώπων όσον αφορά τα πολιτικά δρώμενα, συντελώντας ολοένα και περισσότερο στην επιδείνωση της κρίσης και εξαλείφοντας την οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης και ανάπτυξης. Η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά, με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που τους χαρακτηρίζει, αποτελεί επιτακτική ανάγκη στους χαλεπούς  καιρούς που διανύει η πατρίδα μας. Γι’ αυτό έκρινα ότι πρέπει να πάψω να μεμψιμοιρώ και να λυπάμαι για τα δεινά του τόπου και επιθυμώ να προσφέρω ψυχή τε και σώματι στα νησιά μας, συστρατευόμενος  στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, πιστεύοντας στις ικανότητες και τις ιδέες του για ένα καλύτερο αύριο στο Νότιο Αιγαίο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην πόλη Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (πρώην Ζαΐρ) το 1979. Μεγάλωσε στην Κω όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα ασκώντας μάχιμη δικηγορία. Γονείς του είναι ο Βίκτωρ και η Ευαγγελία.  Έχει δύο αδελφές, την Κάτια που είναι δασκάλα και τη Χάρις φοιτήτρια του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Κρήτης.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησε το 2006. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και από το 2008 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω με ενασχόληση σε υποθέσεις Αστικού και Ποινικού Δικαίου. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Από το 2009 είναι εξωτερικός συνεργάτης της ιταλικής πρεσβείας της Αθήνας και του ιταλικού προξενείου της Ρόδου.

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τον πολιτισμό ανέκαθεν αποτελούσε μέρος της ζωής του. Στα εφηβικά του χρόνια υπήρξε  αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Κω. Πάντα αλτρουιστής, υπήρξε  μέλος  του  Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ενώ σήμερα είναι μέλος  της Λέσχης Lions Κω «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» με ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στις ανθρωπιστικές της δραστηριότητες. Ένεκα της αγάπης του για τον ελληνικό πολιτισμό, διετέλεσε μέλος του Πνευματικού Ομίλου Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ». Οπαδός της Ιπποκρατικής Ιδέας, αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω.

Pin It on Pinterest