Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά – εκδρομή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με το ιστορικό όνομα «Προφήτης Ηλίας»

Ετήσιο γεγονός μεγάλης συμμετοχής έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το τουρνουά – εκδρομή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με το ιστορικό όνομα «Προφήτης Ηλίας».

Όνομα που παρέμεινε από τη δεκαετία του 70 καθώς το τουρνουά γινόταν στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία πλέον αλλάξε προορισμό καθώς τα 60 δωμάτια των συμμετεχόντων δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθουν εκεί παρόλη τη μαγεία του αρχικού προορισμού.Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο μέλη, αθλητές των ακαδημιών, αθλητές από τα γκρουπ ενηλίκων αλλά και φίλοι του ομίλου κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Magic Life στο Πλημμύρι το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου .
Έντονο χαρακτηριστικό της εκδρομής είναι το οικογενειακό κλίμα καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερες οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά συμμετέχουν και σχηματίζουν μικρότερες και μεγαλύτερες παρέες στο καφέ στο φαγητό αλλά και στα γήπεδα καθώς τα 6 γήπεδα τένις του Magic Life δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο .
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει συζητήσεις συμφωνίες επιχειρηματικές πράξεις
αλλά και πολιτικές συζητήσεις καθώς σπάνια μπορείς να πετύχεις τόσες διαφορετικές αλλά και σημαντικές προσωπικότητες συγκεντρωμένες σε ένα χώρο υπό καθεστώς χαλάρωσης και ηρεμίας .
Το Σάββατο στις 17:00 ξεκίνησε το «Οικογενειακό» Τουρνουά με συμμετοχή ενός ενηλίκου και ενός ανηλίκου μελους της οικογένειας (κάτω των 14 ετών)
Με τουλάχιστον 18 οικογένειες το τουρνουά έφθασε έως τη φάση των ημιτελικών το βράδυ στις 21:00 .
Το πρωί της Κυριακής και με σύμμαχο τον τέλειο καιρό ξεκίνησε το τουρνουά ενηλίκων στα διπλά με συμμετοχή στην κάθε ομάδα ενός έμπειρου και ενός όχι τόσο έμπειρου αθλητή μια παράδοση του συγκεκριμένου τουρνουά που συντελεί στο δέσιμο των παλαιών και των νέων μελών του ομίλου .
Την έναρξη των αγώνων των ενηλίκων σηματοδότησε ο τελικός του family καθώς η ομάδα των Ορφέα Παπακωνσταντίνου με τον Ανδρέα Καρπέτη επικράτησε των Βασίλη και Θεοδώρας Αράπη σε ένα τελικό που οι ενήλικες άφησαν τον περισσότερο γήπεδο στα παιδιά που ανέδειξαν την αξία τους στον πολύ κόσμο που παρακολουθούσε στις κερκίδες .
Το μεσημέρι βρίσκει τους αθλητές κουρασμένους αλλά και απόλυτα ικανοποιημένους καθώς το πνεύμα σε αυτούς τους αγώνες είναι η γνωριμία η ευγένια και η συμβίωση σε ένα χώρο με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος .
Ίσως μοναδικό το τουρνουά αυτό στην Ελλάδα έχει πολλαπλά ωφέλη καθώς τα μέλη του ομίλου γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και με τους junior αθλητές αποκτώντας άποψη για το επίπεδο το ήθος και την προσωπικότητα νέων και έμπειρων αθλητών , ενηλίκων και αθλητών της αγωνιστικής .
Στις 18:00 ο τελικός των ενηλίκων φέρνει τους συνήθως συμπαίκτες στα δίπλα Σείτη Γιάννη και Γλυνό αντιπαλους.
Η πορεία των δυο ομάδων στην πορεία τους προς τον τελικό, το ήθος και η ευγένεια των νέων μελών αλλά και η ιστορία το πάθος αλλά και η αγάπη για τον ΡΟΑ των παλαιότερων μελών εξασφάλιζαν τον πολύ καλό τελικό και το μεγάλο πλήθος στις εξέδρες .
Μετά από δύο πολύ όμορφα σετ επικράτησε η ομάδα των Σειτη Γιάννη με τον Μαλλιαράκη Γιώργο των Γλυνού Μανου και Λαδικού Δημήτρη σε έναν αγώνα μάθημα για τους νεότερους .
Εντυπωσιακοί παρά το άγχος τους οι νεότεροι Λαδικός και Μαλλιαράκης πολλές φορές ξεπέρασαν εαυτούς ενώ οι σημαίες του ομίλου Γλυνός και Σείτης με το πάθος και την μαχητικότητα τους έδειξαν σε όλους το μεγαλείο του αθλήματος απαλλαγμένο από μικρότητες αμφισβητήσεις και περιεργες επιτηδεύσεις .
Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί από τους συμμετέχοντες και τους φίλους των αθλητών ενώ την ικανοποίηση του εξέφρασε το μέλος του ΔΣ του ΤΕΕ και αντιπρόεδρος των AHEPANS στη Ρόδο Λάκουρας Γιώργος .
Τις απονομές έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σπυρόπουλος ενώ ο περιφερειακός σύμβουλος Μπάρδος Χρήστος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της περιφέρειας στα αγωνιστικά σχέδια του ιστορικού ομίλου και για το 2018 καθώς όπως και το 2017 στον ετήσιο προγραμματισμό υπάρχουν 2 διεθνή και 2 πανελλήνια Τουρνουά που συνδιοργανώνονται με την περιφέρεια και τον δήμο .