Μεγάλη επιτυχία της απεργιακής συγκέντρωσης που πραγματοποίησε το Ε.Κ.Ρ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 24ωρη απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε και στήριξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με τα σωματεία-μέλη του στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών και οι εργαζόμενοι σε όλους τους χώρους εργασίας του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα δήλωσαν για ακόμη μία φορά την αγανάκτησή τους για την απαξίωση της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου εκτός από την τοποθέτησή του για την απαξίωση, την υποστελέχωση και την κοροϊδία που βιώνουμε όλοι οι ροδίτες για το θέμα της υγείας, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι εξαιτίας της αύξησης του κόστους ζωής, της αύξησης των ειδών πρώτης ανάγκης δηλώνοντας πως η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει ριζικές αποφάσεις και όχι να προσπαθεί με τρύπια καλάθια και με κουπόνια να χρυσώσει το χάπι.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου δηλώνει παρών σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και θα εξακολουθήσει να δίνει μάχες μέχρι να βρεθούν λύσεις.

Καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν με τα σωματεία τους και κατ ‘ επέκταση με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρου Ρόδου ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε της δύσκολες καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Pin It on Pinterest

Share This