Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου οι εγγραφές στο GALIS BASKETBALL 3on3

Η εγγραφή στο GALIS BASKETBALL 3on3  γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Αίτηση Συμμετοχής» στην ιστοσελίδα www.galisbasketball.gr έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας γίνεται μια φορά για κάθε ομάδα, από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της. Εναλλακτικά, η εγγραφή μπορεί να γίνει στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου, που θα στηθεί από της 5 Ιουνίου, συμπληρώνοντας τη έντυπη φόρμα συμμετοχής. Οι διοργανωτές θα δεχθούν μέχρι και 80 συμμετοχές, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλό θα είναι να δηλώσουν έγκαιρα το «παρών» στο τουρνουά.

Η συμμετοχή μίας ομάδας επικυρώνεται ύστερα από την:

1.Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα «Αίτηση  Συμμετοχής » ή στην έντυπη φόρμα συμμετοχής στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου.

2.Κατάθεση συνολικού ποσού εγγραφής στον λογαριασμό του συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR 0201713880006388030020821, με αιτιολογία το όνομά σας και το ΑΦΜ σας. Αν μία ομάδα δηλώσει 5 άτομα, οφείλει να πληρώσει και για τα 5 άτομα, ακόμη και αν συμμετέχουν τελικά 3 ή 4 άτομα. Αν μία ομάδα πληρώσει για 5 άτομα και τελικά συμμετάσχουν λιγότερα, οι διοργανωτές δεν υποχρεούνται να επιστρέψουν χρήματα στους συμμετέχοντες.

1.Το κόστος για κάθε παίκτη είναι 10 €.

2.Ταυτοποίηση στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα προσκομισθεί η απόδειξη κατάθεσης από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά:

-Αστυνομική ταυτότητα

-Δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN

Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ γυναικών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ elite ( Επαγγελματιών Αθλητών )

Υπολογισμός ηλικιακού

Ανώτατο  όριο συμμετοχών  είναι 80 ομάδες  για όλες τις κατηγορίες. Ο ηλικιακός υπολογισμός για να οριστούν οι κατηγορίες υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης του παίκτη και το έτος που πραγματοποιείται το τουρνουά. Στις κατηγορίες U12,U15 και U18 ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας ορίζει την κατηγορία που θα συμμετέχει η ομάδα του. Δηλαδή εάν ένας παίκτης μικρότερης ηλικίας επιθυμεί να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία,  μπορεί. Δεν μπορεί να παίξει μεγαλύτερος  σε ηλικία  παίκτης σε μικρότερη κατηγορία.