«Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνα!!!» Γνωστή η τακτική του απόντος από τα αναπτυξιακά έργα, Γιώργου Χατζημάρκου.

«Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνα!!!»

Γνωστή η τακτική του απόντος από τα αναπτυξιακά έργα, Γιώργου Χατζημάρκου.

Καπηλεύεται έργα άλλων. Το ίδιο έκανε με το λιμάνι της Σύμης, το ίδιο με την καθυστερημένη τρία χρόνια, γέφυρα Αφάντου.

Το ίδιο και σήμερα με το φράγμα του Γαδουρά που ξεκίνησε το 2002 και τελείωσε το 2007, το ταχυδιυλιστήριο και τα δίκτυα που τελείωσαν το 2014.

Όλα δηλαδή επί ημερών μας. Έργο που παρακολούθησαν όλοι οι κάτοικοι της Ρόδου.

Με αυτό το αναπτυξιακό έργο του Αιγαίου, ο Γιώργος Χατζημάρκος δεν είχε καμία σχέση μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, δηλ. τον Σεπτέμβριο του 2014.

Είχε όμως την ευθύνη της λειτουργικής απόδοσης του, που όλοι γνωρίζουμε πότε έπρεπε να λειτουργήσει και με ποίων την ευθύνη καθυστέρησε!

Κρυφά και χωρίς δημοσιότητα ( την οποία απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για όλα τα έργα και κυρίως τα ‘εμβληματικά’), θέλησε να το οικειοποιηθεί. Αυτό το έργο με το οποίο δεν είχε καμία σχέση (αφού είχε ολοκληρωθεί δυο μήνες πριν τις εκλογές του 2014), αυτό εγκαινίασε σήμερα.

Εύγε Γιώργο Χατζημάρκο.

Υπάρχουν και άλλα πολλά έργα που ολοκληρώθηκαν πριν αναλάβεις περιφερειάρχης. Σχολεία, μουσεία, ΕΚΑΒ, δρόμοι! Προλαβαίνεις να τα εγκαινιάσεις.

Σε ότι μας αφορά, είμαστε υπερήφανοι και για το φράγμα του Γαδουρά και για τα εκατοντάδες έργα μας. Τα οποία αποδώσαμε στους πολίτες των νησιών μας χωρίς τυμπανοκρουσίες και κορδέλες. Έργα δικά μας!