Με τροπολογία που συνυπογράφει ο Βασίλης Α. Υψηλάντης και οι Βουλευτές Δωδεκάνησου της ΝΔ, το τεκμήριο κυριότητας υπερ των ιδιωτών, επεκτείνεται και στα Δωδεκάνησα

Με τροπολογία που συνυπογράφει ο Βασίλης Α. Υψηλάντης και οι Βουλευτές Δωδεκάνησου της ΝΔ, το τεκμήριο κυριότητας υπερ των ιδιωτών, επεκτείνεται και στα Δωδεκάνησα.

Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Με το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων, περνάει η Βουλευτική τροπολογία, που υπογράφει και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, όπου το δεύτερο εδάφιο του άρθρου 62 του Ν. 998/1979 για το τεκμήριο κυριότητας υπέρ των ιδιωτών, επεκτείνεται σε όλα τα Δωδεκάνησα, πλην εκείνων που ισχύει ο κτηματολογικός κανονισμός.

Εξάλλου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ. Βασίλειος -Νικόλαος Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Ιατρεία της Δωδεκανήσου. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε, όπως άμεσα προωθήσει λύσεις.

Σημαντική είναι η απόφαση να τροποποιηθεί άμεσα ο προϋπολογισμός του Γ.Ν. Ρόδου προκειμένου να αντιμετωπισθεί η άμεση προμήθεια των αναγκαίων φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς ασθενείς.