Με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κουρουμπλή και Ανδρουλάκη, ο Δήμαρχος Ρόδου

Τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές Παναγιώτη Κουρουμπλή του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Ανδρουλάκη του Κινήματος Αλλαγής, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την πορεία του Δήμου Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος, αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της δημοτικής αρχής επισημαίνοντας τα δημοπρατούμενα έργα και την επιτυχή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Ρόδου ενώ συζήτηση έγινε για την επιτυχή αντιμετώπιση από πλευράς Δήμου των ροών των προσφύγων. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την κρίσιμη περίοδο την οποία διανύει η Ευρώπη.

Τον κ. Κουρουμπλή συνόδευε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και το Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάκης Μιχαηλίδης. Το κ. Ανδρουλάκη συνόδευαν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Νικηφόρος Παπανικόλας, οι Βάιος Καλοπήτας και Σαράντος Μπακρυσιώρης καθώς και ο Δημήτρης Ζανετούλης.

Ο κ. Χατζηδιάκος, ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους δύο υποψηφίους στην πορεία τους προς τις Ευρωεκλογές, ενώ στη συζήτηση που έγινε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο ο κ. Κουρουμπλής όσο και ο κ. Ανδρουλάκης, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο Δήμαρχο για τη συνέχιση του έργου του.

Pin It on Pinterest

Share This