Με το TUI Global Hotel Award βραβεύθηκε το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa

Την σημαντική διάκριση TUI Global Hotel 100 απέσπασε το Ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Ο τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το Atrium Platinum με το βραβείο TUI Global 100, για το 2020, διάκριση η οποία απονέμεται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της TUI μεταξύ χιλιάδων παγκοσμίως, τα οποία ξεχωρίζουν, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες διακοπών.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν βρίσκονται στην Ισπανία (19), στην Τουρκία (19), στην Ελλάδα (12) κι ακολουθούν προορισμοί, όπως η Βουλγαρία, το Μεξικό και οι Μαλδίβες.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κ.Γεώργιος Ματσίγκος, δια αλληλογραφίας, λόγω των περιορισμών που ισχύουν.

Ο κ.Ματσίγκος δήλωσε ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε όλο το προσωπικό που φροντίζει για τους επισκέπτες μας. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το ανθρώπινο δυναμικό του, το οποίο φροντίζει με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση, επιβράβευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Το νέο αυτό βραβείο, μας δίνει ώθηση ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά την φετινή δύσκολη σαιζόν, έχοντας ως στόχο πάντα την ποιότητα, την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την υψηλή παροχή υπηρεσιών!