Με συναρπαστικούς αγώνες συνεχίστηκε το Σάββατο για τρίτη μέρα το διεθνές τουρνουά “Sheraton Rhodes Squash Open 2018”

Με πολλούς και συναρπαστικούς  αγώνες από πολύ νωρίς συνεχίστηκε το Σάββατο για τριτη μέρα το διεθνές τουρνουα “Sheraton Rhodes Squash Open 2018”.

Στην κατηγορία των επαγγελματιών μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στον τελικό θα αγωνιστούν τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, ο κατοχος του τίτλου Γερμανός Simon Rosner (ο οποιος επικράτησε του Άγγλου Tom Richards με σκορ 2-0) και ο Αιγύπτιος Omar Mosaad (παρά την οριακη ήττα του με σκορ 2-1 από τον Ολλανδό Sebastian Weenink). Στην Α1 κατηγορία ανδρών στον τελικό θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής Ελλάδας Κωνσταντίνος Καρσιώτης (3-0 τον Ισραηλινό Idan Hare) και ο Ισραηλινός και μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του  Nadav Raziel (3-0 τον Ούγγρο James Hyatt).

Στην Α2 κατηγορία των ανδρών στα ημιτελικά δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση καθώς στον πρώτο ημιτελικο θα αγωνιστούν ο Βούλγαρος Stefan Harbov (3-2 τον Σωτήρη Πιγκα) εναντίον του Ρώσου  Andrei Christov (3-0 τον πρωταθλητή Ρόδου Δημήτρη Πίτσο), ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωποι ο Ρώσος Ruben Kocharyan (3-1 τον Βέλγο Gregory Leroy) και ο Φινλανδός Vesa Kylmala (walk over πει του Άγγλου Dan Marks). Στο ταμπλό plate της ίδιας κατηγορίας ο Στεφανος Καφαντάρης προκρίθηκε στον τελικό επικρατώντας  του Sami Haj-Hamed με σκορ 2-1 όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Διονύση Σταθόπουλου και Liraz Mizrachi από το Ισραήλ. Στην Β κατηγορία ανδρών θέση στον τελικό διεκδικούν οι Ρόδιοι Αντώνης Ηλιοπουλος (3-1 τον Δημήτρη Τουλη) και Στεργος Κουλλαρος (3-2 τον Νίκο Δημητριαδη) οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Πέτρου Μαρκαντωνάκη και Ove Johansson από τη Σουηδία αντίστοιχα.

Στα ημιτελικά του ταμπλό plate της ίδιας κατηγορίας αντιμέτωποι θα τεθούν οι Αναστάσιος Ρουσμενης εναντίον του Βαγγέλη Παππα και Κωνσταντίνος Μπογδανιδης ενάντιον του Ρώσου Patel Komarov. Τέλος στις γυναίκες η Νικόλ Ποζιδη (3-1 την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Anelia Lazarova Dukova) θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Γαλλίδα Cathy Gammaitoni (3-2 τη Ρωσίδα Ekaterina Clinchikova) ενώ στον άλλο ημιτελικό αντιμέτωπες θα τεθούν οι Αννίτα Λαδακη (3-2 τη Ρωσίδα Olga Kuznetsova) και Βρετανίδα Beverly Brockway (3-0 την ροδίτισσα πρωταθλήτρια Άννα Τομαζου). Στο ταμπλό Plate η Ροδιά Κικη Σπαρταλη έκλεισε θέση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της επίσης Ρόδιας Κατερίνας Παπανικολάου και της Τζωρτζινας Βογιατζάκη.