Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης απο την Κάλυμνο

Ο Ροδιακός Όμιλος συμμετείχε με 65 αθλητές και αθλήτριες ενώ γονεις προπονητές και συνοδοί ξεπέρασαν τα 110 άτομα που μαζί με τους συμμετέχοντες από τους υπόλοιπους ομίλους της Ρόδου γέμισαν το καταμαράν της Δωδεκάνησος Sea Ways που βοήθησε όπως πάντα παρέχοντας σε όλες τις αποστολές έκπτωση 50%.
 Η πολύ καλή συνδιοργάνωση του Ομίλου της Καλυμνου με την Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου έδωσε το στίγμα με την άφιξη στο λιμάνι καθώς εκπρόσωπος του συμβουλίου καλωσόρισε τις αποστολές και κανόνισε την μετάβαση τους στα γήπεδα και στα ξενοδοχεία .
Το τουρνουά της Καλύμνου προγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και παρόλο που δεν είναι το σημαντικότερο βαθμολογικά ξεχωρίζει από κάθε άλλο για ένα πολύ σημαντικό λόγο.
Η παρουσία ενός μεγάλου πλήθους μελών εθελοντών οι οποίοι στηρίζουν το τουρνουά με ζήλο και ευγένεια  δίνουν  σε όλους την αίσθηση πως είναι ευπρόσδεκτοι στο νησί και θα πρέπει να αγωνιστούν βγάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο πρόεδρος του ομίλου Παναγιώτης Ράγκος, ο Στέλιος, ο Γιωργος στην επιδιαιτησία , ο Στέλιος στις μετακινήσεις-διαμονές και τα υπόλοιπα μελη στις διαιτησίες και στην μέριμνα των αθλητών για ένα τριήμερο δούλεψαν από το πρωί ως το βράδυ σαν μια πολύ έμπειρη ομάδα.
Ο Ροα ευχαριστεί τον όμιλο της Καλύμνου για τη φιλοξενία την καλή συνεργασία σε όλους τους τομείς και ελπίζουμε το επόμενο τουρνουά να είναι εθνικού επιπέδου .

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα