Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Ρόδο τα γυρίσματα της δημοφιλούς παραγωγής The Bachelor Finland

Η παραγωγή της Warner Bros Finland, επέλεξε το νησί της Ρόδου για τα γυρίσματα του δημοφιλούς παιχνιδιού reality, The Bachelor.

Το πρόγραμμα θα προβληθεί, σε prime time, μέσω του καναλιού MTV3, που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κανάλι στην Φινλανδία, την άνοιξη του 2022.

Η Warner Bros Finland προσέλαβε επιτόπιους συνεργάτες, οι οποίοι κατάρτησαν ένα πρόγραμμα γυρισμάτων, το οποίο προβάλει τον προορισμό με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Σκοπός ήταν να παρουσιαστεί η Ρόδος ως ένας ρομαντικός προορισμός που προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων αλλά και ήσυχες περιοχές για όσους αναζητούν χαλάρωση στις διακοπές τους.

Η παραγωγή έμεινε σχεδόν 6 εβδομάδες στο νησί, με μια ομάδα παραγωγής 30 ατόμων συν των παικτών του παιχνιδιού και πραγματοποίησε τα γυρίσματα των 12 επεισοδίων που πρόκειται να προβληθούν την άνοιξη του 2022.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το Ξενοδοχείο Atrium Platinum κι ολοκληρώθηκαν στις Πηγές Καλλιθέας. Το πρόγραμμα γυρισμάτων συμπεριλάμβανε πολλά σημεία του νησιού, μεταξύ των οποίων και τα ξενοδοχεία του ομίλου Atrium Hotels & Resorts και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του συνεργείου και των συμμετεχόντων στην Ρόδο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και έφυγαν από το νησί με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Μετά το πέρας της αναχώρησης της αποστολής από την Ρόδο, οι τοπικές βοηθοί παραγωγής, δώρισαν το υγειονομικό υλικό που έμεινε, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, υλικά χειροτεχνίας σε δημοτικό σχολείο καθώς και διάφορα είδη διακόσμησης, σκεπάσματα κτλ στο Ίδρυμα Κολυμπίων Ρόδου.

Η Ρόδος με τις καλές κλιματολογικές συνθήκες, τις πολλαπλές δυνατότητες για γυρίσματα σε εξαιρετικού κάλλους σημεία, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Warner Bros Finland κι έτσι να πραγματοποιηθεί στο νησί μας, μια απαιτητική τηλεοπτική παραγωγή. Ο χρόνος που θα προβληθεί το πρόγραμμα την άνοιξη, θα συμβάλει στην προβολή και διαφήμιση του νησιού μας με σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες την επόμενη τουριστική σαιζόν.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This