Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ από το πανελληνιο προκριματικό πρωτάθλημα παίδων Taekwondo

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ από το πανελληνιο προκριματικό πρωτάθλημα παίδων Taekwondo που έγινε στην πόλη της Χαλκίδας.


Ο Χρήστος Πατενιωτης με δυο εκπληκτικές νίκες απέναντι σε πολύ έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους καταφερε να φέρει το μόνο μετάλλιο δωδεκανησιακού συλλόγου σε πανελλήνιους αγώνες Taekwondo την τελευταία διετία. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγιες του προπονητή του Σειτη Μανου και με μεγάλα ψυχικά αποθέματα έκανε την υπέρβαση και εδειξε τις δυνατότητες του.


Παρά πολύ καλος ήταν επίσης ο Κλεκουρας Ηλίας που ανέτρεπε το σκορ κατα του, καθόλη την διάρκεια του αγώνα δείχνοντας μεγάλο αγωνιστικο φρόνημα αλλά και επίπεδο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδίκησε την νίκη που δυστυχώς δεν ηρθε.


Μπράβο και στις Κλεκουρα Σμαραγδα, Καλουδη Γεωργία και Μπιτση Μαρία που προσπάθησαν αλλά δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν και μπορούσαν.


Να σημειώσουμε πως τα πέντε αυτά παιδιά δεν σταμάτησαν ποτε την προπόνηση λόγω COVID-19 αλλά με διαδυκτιακες/online προπονήσεις, εξωτερικές προπονήσεις κατάφεραν να κρατήσουν το επίπεδο τους υψηλό παρότι δεν είχαν κανένα κίνητρο λόγω της δίχρονης αγωνιστικής απραξίας στην Ελλάδα.


Μπράβο τους!

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ