Μαζική συμμετοχή στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Θέρμαι

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο νησί της Ρόδου του μαζικότερου Φεστιβάλ των τελευταίων ετών.

Με ενθουσιασμό ο κόσμος γέμισε το Πάρκο Θέρμαι όπου είχε διαμορφωθεί με μεράκι και ενθουσιασμό απο μέλη και φίλους της ΚΝΕ για να μπορέσει να στεγάση τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής ξεκίνησε με παρουσίαση της κεντρικής έκθεσης του φεστιβάλ για την πάλη ενάντια στην γυναικεία ανισοτιμία των 21ο αιώνα, στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συναυλία απο των Βασίλη Αυγουστάκη και την ελευθερία Κοκοτσάκη, ενώ η βραδιά έκλεισε με τους Black forest duo.

To Σάββατο το πρόγραμμα άνοιξε με χαιρετισμό απο τον Βασίλη Φιλίππου Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου και συνεχίστηκε με ομιλία απο τον Λουκά Αναστασόπουλο μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε προβολή του βίντεο της ΚΝΕ για τον αποχαιρετισμό του Μίκη Θεωδοράκη και η βραδιά έκλεισε με μεγάλη συναυλία απο την Βιολέτα Ίκαρη και τους μουσικούς της όπου μέσα απο τραγούδια τους ταξίδεψαν το κοινό. Μάλιστα ένα κομμάτι της συναυλίας ήταν αφιερωμένο στον Μίκη Θεωδοράκη, κλείνοντας την συναυλία τους μαζί με το κοινό του 47ου Φεστιβάλ τραγούδησαν acapella το τραγούδι “ της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ” δημιουργόντας ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Ο κόσμος που συμμετείχε στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ γέμισε με αισιοδοξία και κουράγιο για τους αγώνες που έρχονται στο μέλλον σε όλους τους χώρους.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ