Στη Σαντορίνη περιοδεύει ο Γιάννης Μαχαιρίδης

Στη Σαντορίνη του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων πραγματοποιεί σειρά επαφών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Θήρας, κ. Αναστάσιο Νικόλα Ζώρζο, τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καμαρίου, καθώς και με δεκάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων και κατοίκους του γραφικού νησιού των Κυκλάδων.

Με την άφιξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, στη Σαντορίνη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αναστάσιο Νικόλα Ζώρζο, με τον οποίο συνομίλησαν για τα θέματα που αφορούν το νησί και απασχολούν τους κατοίκους του, καθώς και με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καμαρίου, οι οποίοι του γνωστοποίησαν τις δράσεις που αναπτύσσουν προάγοντας στους μαθητές το αίσθημα της ενεργούς συμμετοχής. Η επίσκεψη του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη στο νησί της Σαντορίνης συνεχίστηκε με επισκέψεις στον Πύργο, στον Εμπορειό, στη Μεσαριά, στην Περίσσα, το Καμάρι και την Οία.

Σε όλους τους παραπάνω οικισμούς και περιοχές, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι οποίοι και του ανέπτυξαν τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή και με δεκάδες πολίτες. Κάτοικοι και καταστηματάρχες του νησιού, τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, στηρίζοντας την προσπάθειά του και ευχόμενοί του καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, περιόδευσε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου, και στο εμπορικό κέντρο της Θήρας, ερχόμενος σε επαφή μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα με καταστηματάρχες και πολίτες του νησιού.

Pin It on Pinterest