Και επίσημα στη μάχη των εκλογών ο Γιάννης Μαχαιρίδης με την παράταξη του «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ανακοίνωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξη τύπου την κάθοδο του στις εκλογές ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης με την παράταξη του «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» . Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι πιστεύει στις δυνατότητες της παράταξης του, στις δημιουργικές δυνάμεις των νησιών και θα πορευτούν εκ νέου με γνώση και εμπειρία. Επισήμανε ότι η Περιφέρεια δεν απουσίασε ποτέ και δεν θα απουσιάσει από κανένα μέτωπο, δε θα λείψει από καμία μάχη για τον τόπο. Θεωρεί ηθική και πολιτική υποχρέωση της παράταξης του να συνεχίσουν ενωμένοι και επιστρατεύοντας τους καλύτερους ως μέλη της παράταξης .

Παράλληλα παρουσίασε τους δυο υποψήφιους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, τον Δήμαρχο Σύρου Γιάννη Δεκαβάλλα για τις Κυκλάδες και τον τέως δήμαρχο Καμείρου Δημήτρη Κρητικό για τα Δωδεκάνησα. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι όπως ανέφερε θα ανακοινωθούν από την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται δυναμική ανανέωση της παράταξης με νέα πρόσωπα που έχουν πορεία, διαδρομή και κοινωνική αναφορά, προερχόμενοι όλοι από την κοινωνία των πολιτών.

Ο Γιάννης Δεκαβάλλας ανέφερε με τη σειρά του ότι έπειτα από 32 χρόνια ενασχόλησης με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και πάνω από δυο δεκαετίες συνεργασίας με τον μεγάλο μαχητή  Γιάννη Μαχαιρίδη, αποδέχθηκε την πρόταση του να είναι υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης για τον Νομό Κυκλάδων. Θεωρεί μεγάλη τιμή τη θέση αυτή, δίπλα σε έναν έντιμο και αποτελεσματικό πολιτικό με ξεκάθαρο όραμα και στόχου. Είναι σίγουρος ότι οι πολίτες θα τους εμπιστευθούν για ακόμα μια φορά, καθώς έχουν μοχθήσει για την προσφορά τους στον τόπο.

Ο Δημήτρης Κρητικός με αίσθημα ευθύνης και βαθιά σκέψη όπως ανέφερε, αποδέχθηκε την πρόταση του Γιάννη Μαχαιρίδη να είναι υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης για τον Νομό Δωδεκανήσου. Δήλωσε πως όσο ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει αφήσει στην άκρη την κομματική του ταυτότητα, καθώς ο τόπος δεν χωρά ούτε χρώματα, ούτε κόμματα. Τιμάει τους αντιπάλους του και δεσμεύεται για μια προεκλογική περίοδο με πολιτικό ήθος . Τόνισε ότι οι πολίτες θα τους εμπιστευθούν για ένα μέλλον με αισιοδοξία.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest