Ο Νίκος Μαυροματάκος θα είναι υποψήφιος με τον Γιώργο Υψηλάντη

Ο Νίκος Μαυρομματάκος, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές, στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1966, κατάγεται από την Λειβαδιά του νομού Βοιωτίας. Στη Ρόδο ζει και εργάζεται από το 1991 και ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών και αγροτικών προϊόντων, καθώς και με αγροτικές και κηποτεχνικές μελέτες.

Είναι Γεωπόνος, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Δωδεκανήσου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιαλυσού.

Η ενασχόλησή του με την πολιτική ξεκινά από τα φοιτητικά χρόνια, εντασσόμενος στις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και των κινημάτων της.

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Ρόδου. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012.

Ενεργός πολίτης, με αξιακές αναφορές στη κοινωνική Αριστερά, μέλος των ζωντανών κινημάτων και πρωτοβουλιών της πόλης μας.

Με όραμα του τον κοινωνικό μετασχηματισμό και την παραγωγή πολιτισμού, έχει ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη ιδιαίτερα του πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Ο Νίκος Μαυρομματάκος, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους, στον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη.

Pin It on Pinterest