Δωρεάν μαθήματα Ρωσικής γλώσσας

Από τη Δ/νση Τουρισμού και τη Δ/νση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι και την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας.

Οι  εκπαιδευόμενοι  δεν  επιβαρύνονται  με  κανένα   οικονομικό κόστος.

 

Το κόστος των σεμιναρίων θα καλυφθεί με την ευγενική χορηγία της  εταιρείας MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας που σχεδόν επί μία δεκαετία αποτελεί την ηγετική δύναμη στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την Ελλάδα. Η παροχή ιδιαίτερα ποιοτικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος του προσφερόμενου προϊόντος, αποτελεί τη σταθερή αξία της Εταιρείας.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου

https://docs.google.com/forms/d/1sbJNW4m81D8zYMyKo6If5opNzFpSmPBzr7J1xnGDEzs/edit

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν, εφόσον επιλεγούν, είναι φωτοτυπία ταυτότητας και βεβαίωση από φορέα για την ενασχόληση τους στον τουριστικό κλάδο ή βεβαίωση φοίτησής τους σε τουριστικές σχολές. Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης 2241030198 κα. Σέβη Σκιαθίτη.

Pin It on Pinterest

Share This