Έναρξη μαθημάτων Μπριτζ στη Ρόδο

Μετά από μια μακρά και δύσκολη περίοδο επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.

ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΡΙΤΖ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε χρόνο τον Οκτώβριο  ξεκινούν σε όλη την Ελλάδα συντονισμένες σειρές μαθημάτων. Όταν λέμε για μαθήματα μη σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Στον Όμιλό μας , Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ Ρόδου (Ο.Α.Μ.Ρ.), ξεκινούν τα μαθήματα αρχαρίων την  Τετάρτη   3-11-2021 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις μας στο 5ο Χμ. ΕΟ Ρόδου – Λίνδου (απέναντι από το Media Markt).

Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ,  παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις  συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. 

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. 

Με το Μπριτζ δε διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σουκοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε,  καλέστε στο τηλέφωνο 6944513413 (Λάζαρος Τσελεπής) ,   ή  στείλτε e-mail στο tselo1968@gmail.com  ή και να δείτε το learn.hellasbridge.org, απ’ όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας λαμβάνετε με e-mail αυτόματο μήνυμα με  περισσότερες πληροφορίες

Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο 5ο Χμ. ΕΟ Ρόδου – Λίνδου, και να παρακολουθήσετε  την διεξαγωγή μιας ημερίδας Μπριτζ, παίρνοντας μια πρώτη γεύση του συναρπαστικού αυτού παιχνιδιού.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στα μαθήματα.

Το Πρωτόκολλο Υγείας που ακολουθείται στα μαθήματα είναι αυτό που ορίζει η ΓΓΑ και η ΕΟΜ και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This