Μαθήματα μπάσκετ για παιδιά με οικονομικές δυσκολίες

Μέσα από τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αναβάθμισή του ο Αθλητικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου ανταποκρίνεται στην προώθηση του κοινωνικού ρόλου του ως φορέας αθλητισμού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναδειχθεί ως παιδαγωγικό εργαλείο, ψυχαγωγικό μέσο και τρόπος ζωής.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ προσφέρει ευκαιρίες άθλησης στους δημότες της Ρόδου, που παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουν να παραμένουν σταθερές στην ιδέα και τις αρχές του Κοινωνικού Αθλητισμού και των προγραμμάτων του.

Στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος κοινωφελους χαρακτήρα παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, θα μυηθούν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης(Basketball).

Σε αυτό το πρόγραμμα μέσα από το Basketball ή αλλιώς Καλαθοσφαίριση, παιδιά διαφόρων ηλικιών και φύλου θα διδαχθούν την σημασία της εκγύμνασης και του αθλητισμού καθώς επίσης και τους κανόνες του αθλήματος.Σας περιμένουμε με ανυπομονησία.Μην διστάσετε να γίνετε μέλος της ομάδα καλαθοσφαίρισης στην οποία δεν χρειάζεται να συνεισφέρετε τίποτε απολύτως, παρά μόνο την παρουσία σας.

1ή διδακτική ώρα (15:00-16:00) ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΚαλαθοσφαίριση Δ.Α. Καλλιπάτειρα
Κ.Φ.Α Παπακώστας Αντώνης Τηλ. 6947693701
2ή διδακτική ώρα (16:00-17:00) ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΚαλαθοσφαίριση Δ.Α. Καλλιπάτειρα
Κ.Φ.Α Παπακώστας Αντώνης
3ή διδακτική ώρα (17:00-18:00) ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΚαλαθοσφαίριση Δ.Α. Καλλιπάτειρα
Κ.Φ.Α Παπακώστας Αντώνης

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ