Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παστίδας.

Το Σάββατο 01 Μαρτίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» πραγματοποίησε με επιτυχία Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παστίδας.

Με κάθε λογής Αποκριάτικές Στολές και με την μεταμόρφωση του χώρου σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό (με φωτορυθμικά, μηχανή καπνού, discoμπαλα, Laser κ.α.), ο αρκετός κόσμος που συμμετείχε σε αυτή την μεγάλη γιορτή διασκέδασε με την ψυχή του.

Οι τρεις DJs που σκόρπισαν το κέφι με την μουσική τους ήταν ο Νίκος Κουγιουμτζάκης, ο Ηλίας Σαββάκης και ο Γιώργος Πάττας ενώ το δικό του ξεχωριστό χρώμα έδωσε το MusicGroup των RhodianDancers, που με γνωστά αγαπημένα κομμάτια από την Ελληνική και την ξένη μουσική σκηνή, έκανε τους παρόντες να χορεύουν ασταμάτητα.

Οι στολές και οι αμφιέσεις που ξεχώρισαν ήταν : Πολεμιστής Μαορί, Οβελίξ, minions, νοσοκόμες, χαβανέζες, άραβες κ.α.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ημέρα και νωρίς το απόγευμα ο Σύλλογος πραγματοποίησε και πάρτυ-μασκέ για τα παιδιά από όλα τα τμήματα, χαρίζοντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στους μικρούς μας φίλους.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλο τον κόσμο που στηρίζει όλες τις προσπάθειες και δραστηριότητες του Συλλόγου.

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamaripastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου) καθώς και στο Youtubehttps://www.youtube.com/user/kamaripastida

Pin It on Pinterest