Μαρτυρίες σοκ απο την γειτονιά – Παππάδες, πολιτικοί, καλλιτέχνες έπαιρναν την 12χρονη

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει κάτοικος της περιοχής των Σεπολίων σχετικά με την υπόθεση παιδοβιασμού.

Φαίνεται πως πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Ηλία Μίχου, ο οποίος βίασε και εκπόρνευε την 12χρονη.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» είπε το πρωί της Κυριακής στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου.

Ανατριχιαστικές καταγγελίες

Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Μίχου αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του αλλά, όπως είπε, «τον κανόνισα μόνη μου».

Ο σύζυγος της μάλιστα είχε πει, ότι είχε δει τον Μίχο αρκετές φορές να «χαριεντίζεται» με παιδάκια. Στην ερώτηση, δε, αν τον είχε δει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος το είχε κάνει με τα δικά της.

Η γυναίκα ανέφερε, ακόμα, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε πολλές επαφές με ιερείς: «Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω».

Πολιτικοί, καλλιτέχνες και ιερείς

Άλλος κάτοικος Κολωνού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί, έκανε και η ίδια η μάνα, και όχι μόνο. Και το έκανε  όχι μόνο στη 12χρονη, γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

Και συνεχίζει ο κάτοικος  στην περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

«Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Pin It on Pinterest

Share This