Μαρκόπουλος: “Ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Κολοσσός”

Συγκεκριμένα ο Μαρκόπουλος δήλωσε:

“Ο Κολοσσός είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, με πολύ καλή παρουσία τόσο στην έδρα του, όσο και εκτός έδρας. Φυσικά και όταν παίζει στο γήπεδό του είναι ακόμη πιο δυνατός και για μας το τελευταίο παιχνίδι του 2014, περιμένουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με συγκροτημένη άμυνα, που προσπαθεί να τρέξει στον αιφνιδιασμό, έχει έμπειρους παίκτες, αλλά και πολύ καλούς Αμερικανούς και ένα επιπρόσθετο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας έχει κάνει αρκετές αλλαγές και δεν υπάρχει σαφέστατη εικόνα για αυτό που θα παρουσιάσει στο γήπεδο.

Είναι κι αυτό όμως κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όπως και η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου. Πάντα μία διακοπή βοηθά ώστε να ξεκουραστεί μία ομάδα, αλλά έχει και απρόβλεπτη επίδραση στον ρυθμό. Ελπίζουμε ότι δεν μας επηρεάσει, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως πρέπει, να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη”.

O Boν, η πρόταση γάμου και η επιστροφή

Ο Τζούλιαν Βον θα είναι κανονικά στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με τον Κολοσσό καθώς θα επιστρέψει από την Αμερική. Ο Αμερικανός βρέθηκε στις ΗΠΑ για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και αυτή ήταν θετική.

Όπως αναφέρεται από την ΚΑΕ:

“O Τζούλιαν Βον ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που πήρε ειδική άδεια και ταξίδεψε στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες. Ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός και όπως αποδείχθηκε άξιζε τον κόπο, αφού έκανε πρόταση γάμου στην καλή του Κρίστιν Σκοτ, μαζί με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Η απάντηση ήταν θετική… Ο Τζούλιαν Βον ξεκίνησε ήδη το ταξίδι της επιστροφής και θα συναντήσει την ομάδα στη Ρόδο αύριο για τον αγώνα με τον Κολοσσό…”.

Τσόχλας: “Σοβαροί και συγκεντρωμένοι…”

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δήλωσε: “Χαιρόμαστε που θα παίξουμε στη Ρόδο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και μπροστά σε ένα πολύ αξιόλογο κοινό, όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα στη Ρόδο. Ο Κολοσσός είναι από τις πιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος και συνεχίζει να είναι ένας πολύ δυνατός και επικίνδυνος αντίπαλος, έχοντας προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του και με την αλλαγή του προπονητή, και παρά την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της λίγκας.

Είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έχει διαφορετικό πρόσωπο, εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας, συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που πρέπει για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με μία σημαντική νίκη και να κλείσουμε με όμορφο τρόπο αυτή την χρονιά”.

Πηγή : contra.gr

Pin It on Pinterest