Μαντλίν ΜακΚάν: Βρέθηκαν κοριτσίστικα μαγιό στο τροχόσπιτο του παιδόφιλου

Κοριτσίστικα μαγιό και 8.000 αρχεία με κακοποιήσεις παιδιών βρέθηκαν στο τροχόσπιτο του γερμανού παιδόφιλου Christian Brueckner, που είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της Μαντλίν ΜακΚάν.

Ο Brueckner χρησιμοποιούσε το τροχόσπιτο τόσο για να μετακινείται μεταξύ Πορτογαλίας και Γερμανίας όσο και ως τόπο διαμονής ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο δικηγόρος του Friedrich Fulscher είπε ότι ο πελάτης του αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση της Μαντλίν, όπως μετέδωσε η Mirror.

Η γερμανική αστυνομία βρήκε το τροχόσπιτο ενώ ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης της 5χρονης Inga Gehricke -της γερμανίδας Μαντλίν- το 2016. Το Speigel TV μετέδωσε ότι μέσα βρέθηκαν πολλά παιδικά μαγιό, κυρίως κοριτσίστικα.

Βρέθηκαν επίσης 6 USB με 8.000 αρχεία που περιλάμβαναν φωτογραφίες και βίντεο παιδικής κακοποίησης. Ο Brueckner τα είχε κρύψει σε μια τρύπα στο έδαφος, κάτω από το κουφάρι του νεκρού σκύλου του!

Ένας πρώην οδηγός ασθενοφόρου, ονόματι Dieter, η κόρη του οποίου ήξερε τον παιδόφιλο και ο ίδιος είχε βρεθεί στο τροχόσπιτο είπε: « Κοίταξα μέσα και τον ρώτησα “τι κάνεις στην Πορτογαλία, τι δουλειά κάνεις;”. Μου απάντησε “έχω μια επιχείρηση, μεταφέρω κάνναβη στο τροχόσπιτό μου. Μπορώ να μεταφέρω ναρκωτικά και παιδιά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να το βρει, κανείς δεν μπορεί να με πιάσει”».