Μαντικός Β. Μιχαήλ: Μια επαίσχυντη επιστολή παραίτησης, ισάξια των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ

Μια δεύτερη ανάγνωση της επιστολής παραίτησης της κ. Μ. Λοϊζου δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της «αριστερής» κυβέρνησης κουρελού του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε λοιπόν. Αρχικά τα Μέσα Ενημέρωσης (ΜΕ) βρίσκονται σε σύγχυση και όχι η ίδια. Μπερδεύουν τα (ΜΕ) δύο ξεχωριστές υποθέσεις της. Η μια είναι η παράνομη λήψη σύνταξης της θανούσης μητέρας της για  69 μήνες μετά το θάνατό της, για την οποία πράξη έχει επιληφθεί ήδη η δικαιοσύνη και έχει καταδικαστεί και η δεύτερη είναι φοροαποφυγή – εισφοροαποφυγή με χρέος ύψους 180.000€ στην εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Τί ακριβώς συγχέουν τα (ΜΕ); Είναι απλό. Συγχέουν το δράστη. Δράστης δεν είναι η ίδια. Δηλαδή, στην πρώτη περίπτωση δεν καταδικάστηκε η ίδια με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 σύμφωνα με δημοσίευμα, αλλά η γραφειοκρατία και απλώς επιβλήθηκε η ποινή στην ίδια μιας και έτυχε να περνάει απ’ έξω από τα δικαστήρια και είπε να πει μια καλημέρα. Όσον αφορά την δεύτερη περίπτωση, πάλι ο δράστης της φοροαποφυγής – εισφοροαποφυγής είναι ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει (sic!)-κανείς δε ξέρει πού;-  ότι θα το αναλάβει να το αποπληρώσει.

Αυτά για τη σύγχυση των (ΜΕ). Συνεχίζει όμως. Έτσι, κάνει τη χάρη στην ελληνική πολιτεία να είναι στη διάθεσή της. Στο ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε, εάν θέλεις είσαι και εάν δε θέλεις δεν είσαι. Η πολιτεία είναι οι ίδιοι και κανείς άλλος!! Σιγά μην τολμήσει δικαστής – ίνα να καλέσει ΣΥΡΙΖΑΙΟ και να πάει. Θα περιμένει για πολύ εάν δε θέλει να πάει, έτσι είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, υπάρχει και η Πολάκιος μέριμνα. Καθυβρίζουμε και απειλούμε τη δικαιοσύνη, μην το ξεχνάμε.

Επιπλέον, γνωστοποιεί ότι ο λόγος που συντάχθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντιμετωπίσει «επείγοντα και σπουδαία ζητήματα», άλλωστε η καταδίκη, η φοροαποφυγή – εισφοροαποφυγή των 180.000€ είναι «μικροπολιτικά κουτσομπολιά».

Τα ωραία τα αφήνει για το τέλος. Για όλα αυτά φταίει η Νέα Δημοκρατία! Γιατί; Είναι απλό. Αυτοί στην Νέα Δημοκρατία είναι φασίστες, ανθρωποφάγοι, κακοί και πληρώνουν δημοσιογράφους για να προκαλέσουν σύγχυση. Δηλαδή, τί έκανε; Πρώτον, εισέπραττε  παράνομα για 69 μήνες τη σύνταξη της θανούσης μητέρας της, ήτοι 52.000 €. Δεύτερον, δεν κατέβαλλε φόρους και εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία 180.000€ και η Νέα Δημοκρατία δεν την στηρίζει γιατί είναι φασίστες! Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως ο ελληνικός λαός ξέρει. Τέρμα τα ψέματα. Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για άλλη μια φορά θα μπει μπροστά για μια Ελλάδα που μας αξίζει.

 

(*) Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου ΝΔ