Ράγισε καρδιές: Όσα είπε στον Κουρουμπλή σπαράζοντας η μητέρα κοριτσιού 1,5 έτους που νοσηλεύεται (vid)

Με έναν συγκλονιστικό τρόπο ευχαρίστηκε η μητέρα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα το Νοσοκομείο, προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση και αντιπροσωπεία γιατρών και νοσηλευτών.

Η κυρία Αντιγόνη Γάτου βρέθηκε έξω από το Νοσοκομείο για να ευχαριστήσει με όλη της την καρδιά τον υπουργό που έδωσε εντολή να μεταφερθεί η μικρή της κόρη σε νοσοκομείο του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Helios Clinic της Γερμανίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο.

Όπως σημειώνει η κυρία Γάτου, ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μικρού κοριτσιού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους ώστε να μεταφερθεί η μικρή Ραφαέλα στη Γερμανία. 

Παράλληλα, έδωσε εντολή να προχωρήσει η μεταφορά και από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο. Έτσι, το μόνο που μένει είναι η έγκριση του υπουργείου Υγείας της Γερμανίας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Pin It on Pinterest