Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία την Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς- Πάνω από 100 νεκροί

Πολλαπλές εκρήξεις βομβών σημειώθηκαν σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Μπαράζ εκρήξεων στη Σρι Λάνκα: Κατέρρευσε η οροφή εκκλησίας -Βίντεο σοκ από το εσωτερικό του ναού

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες. Ομως, υπάρχουν φόβοι ότι ο τραγικός απολογισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο AFP ότι 137 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Από αυτούς, τουλάχιστον 45 στο Κολόμπο, 67 στο Νεγκόμπο και 25 στην πόλη Μπατικαλόα.

Εκρήξεις σημειώθηκαν σε δύο εκκλησίες και τρία πολυτελή ξενοδοχεία- το ένα από αυτά κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία- στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. Επίσης εκρήξεις έγιναν σε εκκλησία στο Νεγκόμπο, βόρεια της πρωτεύουσας και σε έναν ακόμη ναό, στην πόλη Μπατικαλόα, στα ανατολικά της χώρας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ των επιθέσεων που αιματοκύλισε τη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα για τους Καθολικούς.

Πηγή: iefimerida.gr