Ο Καλυμνιακής καταγωγής Παγκόσμιος πρωταθλητής της WABBA

Ίσως λίγοι γνωρίζουν ότι η Κάλυμνος διαθέτει το δικό της παγκόσμιο Πρωταθλητή… της WABBA για το 2014 .

Πρόκειται για το Γιάννη Μάγκο με την εντυπωσιακή Σωματική του διάπλαση, που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δίκαια είναι ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης που μπορεί και ξέρει να φέρνει μεγάλες διακρίσεις.

Ο Γιάννης Μάγκος είναι Καλυμνιακής καταγωγής και γεννήθηκε στη Ρόδο, όπου παντρεύτηκε και εργαζόταν ο πατέρας του Παντελής, ο μικρότερος από τα 7 παιδιά της οικογένειας του Γιάννη και της Σταματίας Μάγκου.

Ο Γιάννης Μάγκος ξεκίνησε τα βάρη το 1999, μέχρι τότε ασχολείτο αγωνιστικά με πυγμαχία και kick boxing.

Πάντα θαύμαζε τα μυώδη σώματα και αυτό του έδωσε κίνητρο για να ασχοληθεί σοβαρά με το σιδερένιο άθλημα.

Να αναφέρουμε πως εκείνη την εποχή ήταν πολύ αδύνατος με μόλις 71kg και ύψος 185cm!

Ο Γιάννης έκανε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στο Mr. Hellas 2004 κερδίζοντας την πρώτη θέση στην υψηλή κατηγορία και στον γενικό τίτλο.

Στα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσει μια ανοδική πορεία με πολλούς τίτλους!

Ανάμεσα σε 300 συμμετοχές από 20 κράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Wabba στο όμορφο Ναύπλιο, ο Γιάννης ξεχώρισε.. και αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά νικητής!

Ο Γιάννης Μάγκος σε μία εξαιρετική κατάσταση και πάντα με το χαμόγελο ήταν ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ WABBA ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤAΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014.

Με καμάρι για τον ανιψιό του Γιάννη , μας μίλησε ο θείος του , ο Νικόλας Μάγκος που με το αδελφό του Χαράλαμπο διατηρούν παραδοσιακό Κουρείο στην Κεντρική πλατεία.

Μάλιστα κάνοντας χιούμορ, ο μικρόσωμος και πάντα καλοσυνάτος Νικόλας , μας είπε ότι ο ανιψιός του, πήρε τη δική του σωματική διάπλαση!!