Λουκέτο στο βρετανικό πρακτορείο Bookable Holidays-διακινούσε τουρίστες και στη Ρόδο

Η ένωση τουριστικών πρακτόρων της Βρετανίας Abta ανακοίνωσε την κατάρρευση του τουριστικού πρακτορείου Bookable Holidays.

Όπως αναφέρει η ένωση στην ανακοίνωσή της, η εταιρία βρίσκεται σε καθεστώς διαχείρισης.

Η Bookable Holidays είχε βάση στο Aldermaston της Νότιας Αγγλίας και ειδικευόταν στην παροχή ταξιδιωτικών πακέτων για διακοπές αναψυχής στην Ευρώπη μέσω των site Bookableholidays.com και Bookableholidays.co.uk.

Διακινούσε, μεταξύ άλλων, τουρίστες στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά (Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιάς, Κως, Ρόδος, Σαντορίνη) για διακοπές all-inclusive.

Οι εκτιμήσεις της Abta κάνουν λόγο για 960 άτομα τα οποία έχουν κάνει προκρατήσεις στο πρακτορείο, το οποίο διέθετε την προβλεπόμενη προστασία για τους ταξιδιώτες του Atol licence.

«Οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση διακοπών στις οποίες περιλαμβάνονται πτήσεις, συμβουλεύονται να ελέγξουν το πιστοποιητικό της Atol, το οποίο προβλέπει το είδος του διακανονισμού που έχουν κάνει και με ποιόν έχει γίνει η κράτηση», επισημαίνει η Abta.

Στη σύνοψη του ισολογισμού της εταιρίας, καταχωρούνται καθαρά περιουσιακά στοιχεία ύψους 747.003 λιρών και απολογισμός κερδών και ζημιών ύψους 610.669 λιρών.

417-744x486

Πηγή : tornownwes.gr

Pin It on Pinterest