Μιχάλης Λοΐζος Υποψήφιος με το Ρο.Δη : “Δηλώνουμε παρών, για το συμφέρον του Ροδιακού λαού”

Αγαπητοί Ροδίτες και Ροδίτισσες. Είμαι ένας από εσάς, ένας απλός πολίτης που ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με τον Χατζή Χατζηευθυμίου, τις νέες και τους νέους για το καλό του τόπου, για το καλό της Ρόδου μας. Δηλώνουμε παρών όλοι μας, για να βάλουμε πάνω από όλα το συμφέρον του Ροδιακού λαού και του αγαπημένου μας νησιού.

Η Ρόδος, το αγαπημένο μας νησί έχασε και δεν πρέπει να χάσει άλλο πολύτιμο χρόνο. Τα σημάδια είναι ορατά. Η οικονομική κρίση έχει έρθει στην περιοχή μας . Τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Οι αντιπαραθέσεις μας, οι όποιες διαφορές μας πρέπει να έχουν στόχο το καλό του τόπου μας και το κοινό συμφέρον. Ας γίνουμε περισσότερο τοπικιστές για να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας. Ο Δήμος Ρόδου μπορεί και πρέπει να είναι μπροστάρης του νησιού και όχι οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών να αποφασίζουν για μας.

Ο Χατζής Χατζηευθυμίου συγκρούστηκε γι’ αυτό και δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος. Το ίδιο θα πράξει και πάλι μαζί με τους νέους που εμπιστεύεται και πιστεύει σε αυτούς. Με την γνώση του και με την δυναμική των νέων η Ρόδος μπορεί, επιβάλλεται να δημιουργήσει πολλά, με γνώμονα το μέλλον του νησιού και όχι το προσωπικό κέρδος. Η προσφορά για τον τόπο μου δεν χρειάζεται ανταλλάγματα ! Είμαι εδώ μαζί με τα υπόλοιπα νέα παιδιά να δώσουμε την πνοή που χρειάζεται το νησί μας. Φίλες και φίλοι, Ήρθε η στιγμή, τα ηνία αυτού του τόπου να τα πάρουν στα χέρια τους οι νέοι και οι νέες με την καθοδήγηση του Χατζή Χατζηευθυμίου. Οι άφθαρτοι νέοι άνθρωποι είμαστε εδώ, ενωμένοι για να δημιουργήσουμε στο νησί μας. Χωρίς πρακτικές του παρελθόντος και ξύλινο λόγο. Όλα θα γίνουν με την διαφάνεια και την σοβαρότητα που επιβάλλεται.

Η Ρόδος πρέπει και μπορεί να μπει σε τροχιά οργανωμένης και προγραμματισμένης ανάπτυξης, ώστε να αποκτήσει πάλι το προβάδισμα που πάντα είχε απέναντι σε άλλες περιοχές. Είμαι ένας από εσάς και μαζί με εσάς θα δώσουμε τον αγώνα για να έρθουν καλύτερες μέρες στην Ρόδο μας. Λοϊζος Μιχάλης Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου με την <<Ροδιακή Δημιουργία>> του Χατζή Χατζηευθυμίου

Pin It on Pinterest