Ξεψύχησε όταν είδε τους Λιμενικούς να σκοτώνουν τον σκύλο του !

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο Βόλο, όταν μπροστά στον θάνατο του σκύλου του ξεψύχησε και ο ιδιοκτήτης!

Όλα άρχισαν όταν άντρες της Λιμενικής Αρχής Βόλου που εκτελούσαν προγραμματισμένη περιπολία στην παραλιακή οδό της περιοχής Μαμιδάκη, κοντά στο Βόλο, όταν διαπίστωσαν την ύπαρξη μεγαλόσωμου σκύλου ο οποίος επιτίθεται σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής, με αποτέλεσμα την αναστάτωση των περιοίκων.

Οι λιμενικοί, μετά από παραινέσεις των κατοίκων και με τη συνδρομή του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος ήταν παρών στο σημείο, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, με αποτέλεσμα όμως ο σκύλος να στραφεί απειλητικά εναντίον τους. Έτσι ο ένας από τους δύο άντρες πυροβόλησε αρχικά στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έπειτα πυροβόλησε ξανά προς τον σκύλο που τραυματίστηκε στο μηρό και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στην οικία του ιδιοκτήτη, για συλλογή στοιχείων προκειμένου αναφέρουν το περιστατικό στην Υπηρεσία τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και σκεπτόμενος ότι ο σκύλος του πέθανε σε κάποια ερημική περιοχή αβοήθητος, ο ιδιοκτήτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.

Πηγή : petfriends.gr

Pin It on Pinterest