Σε Λέρο Και Κάλυμνο ο επικεφαλής της Παράταξης «Νοτιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας.»

Σε Λέρο και Κάλυμνο περιόδευσε ο υπ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, πραγματοποιώντας σωρεία συναντήσεων και επαφών. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες, εάν καιτου είναι ήδη γνωστά, όντας πλήρως ενήμερος γι’ αυτά, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αναγνωρίζοντας τον διαχρονικό αγώνα που δίνει για την εξυπηρέτηση των νησιωτών και την ανάπτυξη των νησιών.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, βρέθηκε στις 5 Μαΐου 2014, στο νησί της Λέρου, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λέρου Δημήτρη Καρανικόλα και τα μέλη της διοίκησης, ενώ επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες στο Λακκί και τα εμπορικά καταστήματα. Στη συνέχεια περιόδευσε στα μαγαζιά που λειτουργούν στην Αγία Μαρίνα Λέρου και στην Καμάρα, ενώ επισκέφθηκε και τις ταβέρνες που λειτουργούν στο Παντέλι της Λέρου. Σε όλες τις περιοχές είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει, τόσο με τους εργαζόμενους, όσο και με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκέφθηκε το νησί της Καλύμνου, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες και τους θαμώνες καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή Μασσούρι.

Pin It on Pinterest