Δυο νέα λεωφορεία τύπου «φυσούνας» παρέλαβε ο ΡΟΔΑ

Δύο λεωφορεία τύπου «φυσούνας», που αγοράστηκαν μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση μέσα από διαγωνισμ, παρέλαβε σήμερα η ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Στην παρουσίασή τους ήταν παρόντες ο δήμαρχος Ρόδου Στ. Κουσουρνάς, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ Δ. Καρατζιάς, ο διευθυντής της Επιχείρησης και ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στην ΡΟΔΑ.
Στις σύντομες δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Κουσουρνάς στάθηκε στην αναγκαιότητα ανανέωσης και εμπλουτισμού του στόλου της Επιχείρησης, ιδιαίτερα στους τουριστικούς μήνες και με αιχμή τις δύο γραμμές (Ρόδος-Αεροδρόμιο και Ρόδος-Φαληράκι) που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Επεσήμανε το χαμηλό κόστος (30.000 € το ένα, τη στιγμή που καινούργια θα κόστιζαν ίσως και πέντε φορές πάνω), και έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τους εργαζόμενους της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, γιατί, όπως είπε, παρότι η επιχείρηση ανέλαβε, ως μόνη κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ρόδου με βάση τον «Καλλικράτη», τα βάρη άλλων επιχειρήσεων των πρώην δήμων, κατάφερε να έχει για πρώτη φορά το 2013 όχι μόνο ισοσκελισμένο ισολογισμό, αλλά και θετικό πρόσημο, της τάξης των 600.000 €.

DSC04276

Pin It on Pinterest