Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Ρόδο,

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Ρόδο, το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 07.30 μ.μ. στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,του Δήμου Ρόδου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμων Νικολάου στέλνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας, επίσης χαιρετισμό απηύθηνε ο Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Πόκιας.

Στην συνέχεια οι σεβαστοί πατέρες πρόσφεραν το φως στον κ. Μανώλη Λουκαρά ο οποίος άναψε τον βωμό, παραδίδοντας έτσι σε όλους τους παρευρισκόμενους την φλόγα της ζωής. Ακολούθησαν χορευτικά από το Σύλλογο Γυναικών Κοσκινού με μουσική από το συγκρότημα ‘’Μενεξέδες’’ του Στάθη Μανούσου. Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδρομή της φλόγας, συνοδευόμενη από εκατοντάδες αιμοδότες και φίλους της αιμοδοσίας,οι οποίοι την παρέδωσαν κατά την διαδρομή σε σκάφοι, καϊκια, μοτοσικλετιστές της Harley Davidson, Vespa club, και ποδηλάτες, με προορισμό την Πλατεία Δημαρχείου.Εκεί πραγματοποιήθηκαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από το συγκρότημα ‘’Μενεξέδες’’ του κ.Στάθη Μανούσου αποτελούμενο από 15 μουσικούς,χορευτικά από το Σύλλογο Γυναικών Κοσκινού,Καπή Ροδού και από τον Σύλλογο Ηπειρωτών ‘’ Το Σούλι’’.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στηρίζουν αυτή την δράση με την συμμετοχή τους, όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, τους εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή δράση, όσους συμβάλουν ώστε το μήνυμά για προσφορά εθελοντικού αίματος να φτάσει παντού.
Επίσης ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,Δήμο Ροδίων, Δοπαρ,Τεχνικές υπηρεσίες,Τροχαία Ρόδου, CBR Ρόδου, Βίκος ΑΕ, Σούπερ Μαρκετ Πάππου , Joy Γιαννακάκης, Ροδοπάγ, Free Sound by Giovanni, Βολτατζή Γεώργιο,Κώστα Τσιλικιώτη,Ράδιο Galaxy 99,Γραφικές τέχνες Παπαστεργίου,Rhodes By Night, Ξεπαπαδάκη Αντώνιο,Αττιτή Νικόλαο, Μανούσο Στάθη, Αναστασία Κορινθίου, Εμινέ Κιαζίμ, Παπαντωνίου Βαλασία, Πανοσιολογιότατο Νεκτάριο Πόκια, την παραδοσιακή μουσική ορχήστρα “ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ”,το σύλλογο γυναικών Κοσκινού,Καπή Ρόδου,Σύλλογο Ηπειρωτών Ρόδου “ΤΟ ΣΟΥΛΙ” και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ραδιοτηλεοπτικού, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους Μεγάλους Χορηγούς της εκδήλωσης μας που ήταν τα Σούπερ Μάρκετ ΣΠΑΝΟΣ ,Ταμειακά Συστήματα ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ και Παραγωγές Βίντεο Rec Style ΠΟΝΙΡΗΣ η οποίοι αγκάλιασαν και φέτος την κορυφαία εκδήλωση του συλλόγου μας.

 

Pin It on Pinterest