Λαϊκή Συνέλευση στην κοινότητα Κοσκινού

Συνδημότισσες και Συνδημότες της Κοινότητα Κοσκινού Λαϊκή Συνέλευση την Δευτέρα 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 και ώρα 7:00 μ.μ. στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου ΚΟΣΚΙΝΟΥ.Είναι ξεκάθαρο πια πως δίχως την ενεργή συμμετοχή και την πίεση του ίδιου του κόσμου, κανένας πρόεδρος και κανένα τοπικό κοινοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Αυτό το βιώσαμε και συνεχίζουμε να το βιώνουμε τα χρόνια της εφαρμογής του Καλλικράτη, Κλεισθένη και είμαστε απολύτως βέβαιοι, πως θα συνεχίσουμε να το βιώνουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τα επόμενα χρόνια όσο ο ίδιος ο κόσμος δεν γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων και δεν βγαίνει μπροστά να διεκδικήσει όλα αυτά που δικαιούται. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοσκινού 25/06/2021ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθ. Πρωτ : 7/31037/1027ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥΓραφείο Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων Ταχ. Δ/νση: Κοσκινού, 85100 ΡόδοςΤηλ. 2241062205Email :kkoskinou@rhodes.grΣυνδημότισσες και Συνδημότες της Κοινότητας Κοσκινού

ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟσας προσκαλείτην Δευτέρα 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 και ώρα 7:00 μ.μ. στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου ΚΟΣΚΙΝΟΥ, στην Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί με τα εξής θέματα:

• απολογισμός της Κοινότητας

• ενημέρωση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και ταλανίζουν εδώ και αρκετά χρόνια το χωριό μας καθώς και την ευρύτερη περιοχή, επηρεάζοντας αρνητικά όλη την τοπική κοινωνία με κίνδυνο να μας οδηγήσουν σταδιακά στον μαρασμό και στην απαξίωση

• προβλήματα καθημερινότητας, οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού ύδρευσης, το σχέδιο πόλεως, προβλήματα νεολαίας (έλλειψη χώρων συγκέντρωσης) Συνδημότισσα και Συνδημότη, για όλα αυτά η συμμετοχή σου στην Λαϊκή Συνέλευση της Κοινότητας Κοσκινού, επιβάλλεται.

Δώσε την δύναμη στο Κοινοτικό Συμβούλιο, πες την άποψή σου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ