Κύπελλο στο Μονό και στα Διπλά η Βικτώρια Παπαδοπούλου του ΡΟΑ στο 2ο Ε2 Εθνικό πρωτάθλημα

Κύπελλο στο μονό και στα Διπλά η Βικτώρια Παπαδοπούλου του ΡΟΑ στο 2ο Ε2 εθνικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από τη Δ ένωση στον όμιλο αντισφαίρισης Κέρκυρας .

Την αποστολή συνόδευσε ο τεχνικός Διευθυντής του Ροδιακού ομίλου κύριος Φώτης Βαζαίος ενώ συμμετείχαν ακόμη οι αθλητές :
Γιάννης Τσιγάρος, Ηλίας Πανάγος, Κασλη Ογλου  Σερχαν, Λάνδρου Φίλιππος, Μάρκος Πρέντιτς .
Οι Τσιγάρος, Κασλήογλου και Πρεντιτς πέρασαν τον πρώτο γύρο στα μονά ενώ οι Πανάγος -Πρεντιτς και Κασλη Ογλου – Λανδρου έφθασαν στους 8 .
Η Βικτώρια έχει καταφέρει να βελτιώσει πολύ την απόδοση της τον τελευταίο καιρό καθώς όλο το προπονητικό team του Ροδιακού ασχολείτε εντατικά μαζί της ενώ αποτελεί το μόνο κορίτσι στο τμήμα της με αποτέλεσμα η καθημερινή της προπόνηση να γίνεται με τις δυνατές μπαλες από τα αγόρια των 16 ετών.
Στην Κέρκυρα η Βικτώρια ξεκίνησε ως νούμερο Τρία του ταμπλό πίσω από τις Ρουσσοπούλου και Λαζαρίδου αλλά στον τελικό με σκορ 6-2 6-3 επικράτησε της αθλητριας από τη Γλυφάδα και νούμερο ένα στο ταμπλό Ρουσσοπούλου Στελλας .
Με συμπαίκτρια την Λαζαρίδου επικράτησαν στον τελικο των διπλών των αδελφών Ρουσσοπούλου στο tie break 10-6.
Σίγουρα η επιτυχία αυτή της ταλαντούχας αθλήτριας είναι αποτέλεσμα σκληρής συλλογικής δουλειάς της αγωνιστικής ομάδας του ΡΟΑ και ιδιαίτερα των προπονητών : Κυρίας Σταυρούλας Γενημανώλη, κυρίας Ειρήνης Κοντάκη ,κυρίου Κίμωνα Πουζουκάκη πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις οδηγίες του ενορχηστρωτή Φώτη Βαζαίου .
Συγχαρητήρια Παιδιά!!!Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα