Ξεκίνησε τις εκλογικές του περιοδείες ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης

Από το Δημαρχιακό Μέγαρο ξεκίνησε σήμερα Τρίτη η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη. Ο κ. Υψηλάντης συνοδευόμενος από πλειάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Στάθη Κουσουρνά και ενημερώθηκε για τη γενική κατάσταση του Δήμου και για τα ζητήματα που βρίσκονται σε προτεραιότητα. Ανταλλάχθηκαν επίσης απόψεις σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την ισότιμη αντιμετώπιση των εκλογικών συνδυασμών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε σύντομη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών κ. Νίκο Τσουκαλά, και το προσωπικό των Διευθύνσεων του Δήμου. Ακολούθως επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΕΡΜ ΑΕ και των οικονομικών υπηρεσιών.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε επίσης τις δομές Πρόνοιας του Δήμου, τις τεχνικές Διευθύνσεις και τα γραφεία του ΔΟΠΑΡ. Τεχνικών .

Στη συνάντηση με την αντιδήμαρχο κ. Λίτσα Κρεμαστινού, ο κ. Γιώργος Υψηλάντης τόνισε ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και της δράσης του δήμου. Με την έννοια αυτή τα ζητήματα της πρόνοιας και της αλληλεγγύης, θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Στις επαφές του με τους εργαζόμενους του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν περισσεύει κανείς και ότι όλοι θα αξιοποιηθούν στις κατάλληλες θέσεις με κριτήριο τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της δημοτικής μηχανής προς όφελος των δημοτών.

Pin It on Pinterest