Κρουαζιερόπλοιο θα κάνει ταξίδι 3 ετών – Στο πρόγραμμα του και η Ρόδος

Η Life at Sea Cruises εμπνεύστηκε την πρώτη κρουαζιέρα που θα διαρκέσει 3 χρόνια προσφέροντας στους ταξιδιώτες τον γύρο του κόσμου.

Την 1η Μαρτίου, η Miray International άρχισε επίσημα να δέχεται κρατήσεις για την πρώτη κρουαζιέρα που θα διαρκέσει 3 χρόνια με το πλοίο MV Gemini. Στο τριετές ταξίδι, οι επιβάτες θα επισκεφθούν 135 χώρες και 375 λιμάνια, ανάμεσά τους και 8 ελληνικούς προορισμούς.
Το πλοίο MV Gemini, θα επισκεφθεί, τις ελληνικές θάλασσες το 2026.

Δείτε εδώ το διαδραστικό δρομολόγιο

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2026, θα καταπλεύσει στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα προσεγγίσει το Κατάκολο, τον Πειραιά, το Ηράκλειο, θα ακολουθήσει δρομολόγιο με σταθμούς την Αλεξάνδρεια, το Τελ Αβίβ και τη Λεμεσό και μετέπειτα, στις 18 Οκτωβρίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Ρόδο, Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο.

Πόσο κοστίζει η πρώτη κρουαζιέρα που θα διαρκέσει 3 χρόνια

Το αρχικό κόστος των 29.999 $ ετησίως ή 2.499 $ το μήνα, αφορά μια τυπική εσωτερική καμπίνα. Η πιο πολυτελής σουίτα στο πλοίο με μεγάλο μπαλκόνι κοστίζει 109.000 $ ετησίως.

«Η Life at Sea Cruises προσφέρει την απόλυτη κρουαζιέρα χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε τις ανέσεις του σπιτιού», λέει η Irina Strembitsky, διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας. «Είναι το σπίτι σου στη θάλασσα με τον κόσμο ως την αυλή σου».

Ξεκινώντας από την 1η Νοεμβρίου 2023, η Life at Sea Cruises θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της ξεκινώντας από την Κωνσταντινούπολη, και θα παραλάβει επιβάτες στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Το MV Gemini έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί 1.074 επιβάτες σε 400 πολυτελείς καμπίνες.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με αμφιθέατρο, κέντρο ευεξίας και 24ωρο εφημερεύον νοσοκομείο που περιλαμβάνει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις.

Εννοείται ότι υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ στο πλοίο, όπως αναφέρει το people.com.

Το ταξίδι δεν απευθύνεται μόνο σε ευκατάστατους συνταξιούχους αλλά και σε ψηφιακούς νομάδες και εργαζόμενους καθώς το πλοίο προσφέρει ένα μοναδικό επιχειρηματικό κέντρο που διαθέτει 14 γραφεία, διάφορες αίθουσες συσκέψεων, ένα σαλόνι και μια επιχειρηματική βιβλιοθήκη.

Pin It on Pinterest