Υπεγράφη συνεργασία της ΚΑΙΡ για εξαγωγή των κρασιών στην Κίνα

Στη Ρόδο βρέθηκε από την Τρίτη 12 μελής αντιπροσωπεία Κινέζων επιχειρηματιών μετά από πρόσκληση της ΚΑΙΡ. Μια κίνηση η οποία έχει σκοπό να αναπτύξει τις εξαγωγές των προϊόντων της ΚΑΙΡ στην Κινέζικη αγορά δίνοντας μια προοπτική οικονομικής ανάκαμψης.

Η επιχειρηματική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο Μουσείο των Φανών όπου λειτουργεί το Βιωματικό Κέντρο Αγροτικής Κληρονομιάς , στους αμπελώνες του Έμπωνα και άλλων περιοχών, αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΚΑΙΡ.

Εχθές Πέμπτη στα Γραφεία της Περιφέρειας, παρουσία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Χατζηδιάκου υπεγράφη το συμφωνητικό συνεργασίας ανάμεσα σε μεγάλη εισαγωγική κινέζικη εταιρία κρασιών και στην ΚΑΙΡ.

Μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών, έγινε ένα μεγάλο βήμα προώθησης και εξαγωγής των κρασιών στην  Κίνας σε μια υγιή αγορά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και επιχειρηματίες  τόνισαν ότι αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική και θα έχει συνέχεια για τα κρασιά της ΚΑΙΡ που έχουν άριστη ποιότητα και γίνεται εξαγωγή τους μέχρι τώρα στην Γαλλία και στην Αργεντινή.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest