Συναντηση Κουσουρνά – Χρυσοχοίδη για τη Νέα Είσοδο της πόλης και τη β΄ φάση της περιμετρικής οδού

Σε συνεννόηση με το γραφείο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοίδη βρίσκεται ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς ενώ έστειλε κι εγγράφως αίτημα για τον καθορισμό συνάντησης εργασίας μαζί του, παρουσία όλης της πολιτικής ηγεσίας του τόπου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της χρηματοδότησης δύο σημαντικών έργων υποδομής για την πόλη της Ρόδου.
Πρόκειται για τη Νέα Είσοδο της πόλης και τη β΄ φάση της περιμετρικής οδού, η χρηματοδότηση των οποίων πρέπει να συμπεριληφθεί στο τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Μεταφορών.
Ο κ. Κουσουρνάς ζητά από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων να ορίσει τη συνάντηση αυτή για την Πέμπτη 26 Ιουνίου ή την Παρασκευή 27 Ιουνίου με παρόντες επίσης: τους βουλευτές του νομού, καθώς και τους εν ενεργεία, αλλά και τους νεοεκλεγέντες δημάρχους και περιφερειάρχες.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος απαιτείται σ΄ αυτή τη φάση να υπάρξει δέσμευση πόρων και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για δύο έργα τα οποία είναι εθνικής σημασίας και κινδυνεύουν να μην εκτελεστούν σε περίπτωση καθυστέρησης.

Pin It on Pinterest