Δυναμικές παρεμβάσεις από τον Γιάννη Κούρτη για την αξιοποίηση των δημοτικών επιχειρήσεων

Με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ. ΑΕ Γιάννης Κούρτης έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Ηδη προηγήθηκαν επαφές στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε φέτος όχι μόνο να προσληφθεί εγκαίρως το εποχιακό προσωπικό αλλά να αυξηθεί και ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της τουριστικής περιόδου.
Παράλληλα άμεσα ξεκινούν οι παρεμβάσεις στις παραλίες της Ρόδου με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που θα παρέχονται στους λουόμενους αλλά και τη βελτίωση της εικόνας τους. Ο σχεδιασμός είναι να γίνουν παρεμβάσεις σε όλες τις παραλίες ξεκινώντας από τις πολυσύχναστες και με σταδιακή επέκταση στις υπόλοιπες παραλίες του νησιού.
Οι διαδικασίες για τον εξωραϊσμό και την ανάδειξη της Κοιλάδας των Πεταλούδων και των Πηγών Καλλιθέας μέσα από ολοκληρωμένες παρεμβάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Ανάπλαση του ευρύτερου χώρου θα γίνει και στο ΑΚΤΑΙΟΝ εν όψει της νέας σαιζόν ώστε να καταστεί ξανά ανταγωνιστικό. Το μενού θα σχεδιαστεί από την αρχή ώστε να παρέχονται περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές στους πελάτες. Επίσης το Συσσίτιο στην Παλιά Πόλη και το εστιατόριο ΟΑΣΗ θα λειτουργήσουν σύντομα. Ηδη ολοκληρώνεται η αποξήλωση στο εστιατόριο ΟΑΣΗ το οποίο θα διαμορφωθεί ξανά και θα λειτουργήσει και πάλι για να γίνει ξανά πόλος έλξης των ντόπιων αλλά και των ξένων επισκεπτών.