Τις προτάσεις του για την εθελοντική αιμοδοσία παρουσίασε στον πρόεδρο των Αιμοδοτών ο Γιάννης Κούρτης

Επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη δημοτική ενότητα ΛΙνδίων με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου”Ροδος Δύναμη Πολιτών” Γιάννης Κούρτης”.

Ο κ Κούρτης, συνομιλώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλήμονα Νικολάου, τον οποίο και συνεχάρη, εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές αιμοδότες.

Ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο ‘Χριστοφόρεια 2014″ όπου και θα συμμετάσχει, τις επόμενες μέρες και κατέθεσε την πρόταση για την καθιέρωση εθελοντικών αιμοδοσιών με την συμμετοχή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σε τακτά χρονικά  διαστήματα, σύμφωνα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας.

“Εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα στους πολίτες, ώστε να ενισχυθεί το εθελοντικό κίνημα σε όλους τους τομείς και ειδικότερα σε θέματα αιμοδοσίας” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Κούρτης, χαρακτηρίζοντας σημαντική την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σύλλογος για την δημιουργία τοπικών παραρτημάτων του, σε όλα τα χωριά της Ρόδου, αρχής γενομένης από τη Νότια Ρόδο.

Pin It on Pinterest