Συνάντηση Γιάννη Κούρτη με τους ομπρελάδες και τους εστιάτορες

Στο πλαίσιο των επαφών του ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με την παράταξη « Ρόδος Δύναμη Πολιτών» στην Δημοτική Ενότητα Λινδίων Γιάννης Κούρτης,   θα συναντηθεί  με τους ομπρελάδες και τους εστιάτορες της Λίνδου σε μια προσπάθεια ταξινόμησης των προβλημάτων τους .

Γενικότερα πάντως εκπρόσωποι των ομπρελάδων  από  διάφορες περιοχές του νησιού ,  σε κάποιες αρχικές συζητήσεις, που ήδη έχουν γίνει, αποδέχθηκαν με ενθουσιασμό  την πρόταση του Γιάννη Κούρτη  να υπάρξει μια νέα συνολική πολιτική σε συνεργασία με την επόμενη δημοτική αρχή για την ουσιαστική  βελτίωση της εικόνας των παραλιών .

Με τους  εστιάτορες  ο κ. Κούρτης θα πραγματοποιήσει μέσα στο επόμενο διάστημα νέες συναντήσεις , για να τεθούν διεξοδικότερα επί τάπητος όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ εξέφρασε  την αμέριστη συμπαράσταση του, στον αγώνα  που δίνουν για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη  των επιχειρήσεων τους, αναδεικνύοντας εκτός των άλλων την μοναδική ροδίτικη γαστρονομία και κερδίζοντας διεθνούς φήμης  βραβεία.

Pin It on Pinterest